Gyakori kérdések

Hány lakásos társasház a Rokolya Residence?

A Rokolya Residence 2 épületből áll, mindkét épülete 5 szintes, összesen 53 lakást és üzlethelyiséget tartalmaz.


A parkolás megoldott?

Igen, az épület mélygarázzsal és egy felszíni parkolóval is rendelkezik. Minden lakáshoz egy - fűtött behajtón keresztül megközelíthető - garázs vásárolható. (az összes lakás értékesítését követően a megmaradó garázsok külön is megvásárolhatók lesznek)


Van kert?

A zöldövezeti épületek kerti hangulata adott, de csak a földszinti lakások rendelkeznek saját kerttel. Ugyanakkor a csendes belső telekrészen kialakításra kerül egy hangulatos, parkosított közös használatú kertrész, ahol a gyermekek részére játszótér, továbbá épített grillsütő is lesz.
Erkélyt, teraszt terveznek?

A lakások nagy részéhez erkély, vagy terasz, néhány lakáshoz pedig franciaerkély, vagy télikert, illetve zöld terasz tartozik.


Lift lesz?

A lift tartozéka az épületeknek, épületenként egy - egy.


Hány szintes az épület?

A Rokolya Residence 5 szintes.


Milyen felszereltségűek a lakások az átadáskor?

Magas minőségi színvonalú műszaki kialakítás: háromrétegű üvegezés, redőny előkészítés, a Vevő által választott hideg- és melegburkolatok, illetve villany- és gépészeti szerelvények, szaniterek. Lakás áraink kizárólag az ingóságok és beépített bútorok árait nem tartalmazzák!


Tároló vásárolható?

Igen, minden lakáshoz opcionálisan vásárolható 3-5 m2 közötti tároló is.


Fizetési ütemezés?

A lakásokat a vételár 20 % foglalóval lehet lekötni, a maradék 80 % a lakás használatbavételi engedélyével egy időben lesz esedékes. Egyedi fizetési feltételekért kérjük, keresse kollégáinkat.


Tervezett befejezés és átadás?

2017. második negyedév. A leendő tulajdonosok kérhetik-e írásban, vagy elérhetőség szerint - kötelezően - az építkezés ütemes folyamatáról, vagy bármi akadályoztatás esetén annak csúszásáról értesítésüket.